Marulkfilé med lufttorkad skinka
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • marulksfiléer: 2 filéer á 300 g, alternativt odlad lax, odlad torsk eller odlad hälleflundra
  • 8 skiva(or)
  • lufttorkad skinka
  • smör
  • salt
  • endiver, á 150 g
  • 1 dl
  • apelsinjuice, koncentrat
  • 1 dl
  • vitt vin
  • 1 dl
  • fiskfond, ej koncentrat
  • cm vaniljstång
  • stjärnanis
  • 2 dl
  • apelsinfond
  • rumstempererat smör
  • vit choklad
  • färska, skalade räkor
  • 1 dl
  • gröna ärtor
  • dill till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.