Sätt ugnen på 175 grader. Rör fett och socker poröst. Rör i ett ägg i taget. Blanda de torra varorna och häll i smeten, rör sist i grädden eller mjölken
1 smör och mjöl till formen . Blanda alla ingredienser i en kastrull och koka till 112 grader, rör om lite då och då. 1Färga marsipanen gul, genom att försiktigt droppa i hushållsfärg i marsipanen och knåda in, tills den är lagom färgad. 1Kavla ut marsipanen mellan två bakplåtspapper till en rundel om cirka 30 cm i diameter
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Köttfärssås är en rätt som är snabb att laga till och den är god också. Lägg till lite mera jobb och tid och få denna jättegoda pastagratäng på middagsbordet
En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar. Marinaden som jag gjorde till kycklingspetten i veckan är en traditionell och enkel marinad
Tillsätt färskost, citron eller lime. Vispa till en krämig konsistens. . Frosting med creamcheese. 5 dl florsocker50 g smör250 g färskost, ex philadelphia 1 tsk pressad citron / limeGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.