Tryck sedan ut bitarmed stansformen och nyp ihopmarsipanen runt plommonen. Kavla ut marsipanen på ett bord medlite florsocker på och dela den i två delar
Resterande socker blandas bra medfruktpektinet. Plommonen. Skölj samtliga frukter. Äpplena (skal kan tas bort) men äppelbitarna tappar dock helt sin form och blirtill mos
kokande vatten och kyl genast ner plommonen genom 1 kg plommon (gärna lite större plommon). kokande vatten och kyl genast ner plommonen genom 1 kg plommon (gärna lite större plommon)
I helgen gjorde jag en prinsesstubbemed hemmagjord marsipan och den blev så god så. Sådärja då var snart onsdagen avklarad, dagarna går så fort och jag skulle behöva några fler timmar på dygnet för att hinnamed det jag vill göra
Jag gillartraditionermed tycker samtidigt att det är kul att bjuda på bekanta smaker i nya tappningar, som de här plommonen, inkoktaivin, råsocker, kanel och vanilj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.