Blanda den kalla smeten med mandelmassa och florsocker till en smidig marsipan. Färga marsipanen röd, grön och gul med karamellfärg och låt en liten bit vara ofärgad, blanda gärna färgerna
Mixa mandlarna fint med matberedaren. Färga in med valfri hushållsfärg. Blir mandelmassan torr under arbetets gång kan den friskas upp med lite kallt vatten
Favorittgodteriet er marsipan. Enkelt å lage, få ingredienser og på grensen til sunt. Form den rundt en kule av nougat og rull den i mørk sjokolade, så har du hjemmelaget Mozartkule
Bindemedlet är mandeloljan från mandeln. Mandelmassa å sin sida är också en blandning av mandel och florsocker men med glukossirap eller äggvita som bindemedel
Jag är lite av en lakritsjunkie och när jag väl köper godis väljer jag gärna godis med lakritssmak. Nu var det länge sedan jag gjorde det och använder därför mitt älskade lakritspulver som smaksättning
Blanda mandelmjöl med sötning och ev bittermandelarom. 2-3msk flytande smaksättning. ca 4 msk sötningsmedel. 2-3msk flytande smaksättning. ca 4 msk sötningsmedel
Smaksättning av den nysilade kefirdrycker kan göras med många olika ingredienser. Kefiren påminner till smaken lite om kombucha tycker jag, gott med andra ord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.