Servera den marockanskakycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Bryn kycklingbitarna i lite rapsolja på ganska hög värme i en stor stekpanna/gryta med lock
Servera den marockanskakycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Det här är min variant av en underbar marockanskkycklingrätt (tillagad i den nordafrikanska grytan tagine), som jag åt på matmarknaden Le Marché des Enfants Rouges i Paris för några år sedan
Marockanskkyckling i Crock-pot med gröna bönor och couscous med persilja. Och med denna kulinariska kycklingrätt som blev så god att vi blev förvånade bägge två
Servera med ris och en brödbit. 3-4 port1000 g kycklinglårklubbor 2 gula lökar4 dl vatten1 hönsbuljongtärning1 dl tomatpurésalt, peppar och grillkrydda4 cm färsk ingefära2 morötter1 zuccini2 dl gröna ärtor1 tsk röd tabascoBryn kycklingen i en gryta och tillsätt löken i klyftor. 1000 g kycklinglårklubbor
Servera den marockanskakycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Det här är min variant av en underbar marockanskkycklingrätt (tillagad i den nordafrikanska grytan tagine), som jag åt på matmarknaden Le Marché des Enfants Rouges i Paris för några år sedan
Marockanskkycklingmed citruscouscous. Servera medkycklingvingarna och lite matyoghurt. I denna variant kryddar man couscousen med kryddgrönt och bitar av citron, vilket blev väldans gott
vi har blivit riktiga soppnördar, minst en gång i veckan med något gott bröd. Under tiden steker du kycklingen och tillsätter den i soppan dom sista minuterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.