IngredienserPortioner. 4 750 g kokt, kall potatis (750 g motsvarar 8-10 st) 4 dl mjölk (3 %) 2 msk vetemjöl 1/2 msk smör eller margarin 1 krm peppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Det blev ett glutenfritt och vegansk tunnbrödmed bas gjord på koktpotatis och bovetemjöl. Potatisfiber, vatten, bovetemjöl, rismjöl, jäsmedel, osv och då kände jag att jag var tvungen att prova göra egna tunnbröd
Häll av vattnet från den koktapotatisen och låt potatisen ånga av. Markus Aujalay. Vispa ner mjölk och smörblandningenipotatisenmed en visp, och rör om ordentligt
inte, alltidroligt att leka med maten en aning utan att ändra på energivärdet. med såsen. dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan kokt och okokt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.