Markus Aujalays fiskcurry med kokos, kanel och mynta
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st kanelstång
  • 0.5 tsk gurkmeja
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 2 st lagerblad
  • 1 pressad citronsaft
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 burk(ar) kokosmjölk
  • 0.5 tsk kardemummakärnor , grovstötta
  • 4 st vitlöksklyfta(or) , hackade
  • 1 st gul lök(ar) , finhackad
  • 800 gram torskfilé , (tinad)
  • 3 cm färsk ingefära , skalad och tunt skivad
  • 1 msk curry
  • 1 rapsolja
  • 1 st röd chilipeppar , tunt skivad
  • 4 port ris
  • 0.5 kruka(or) mynta , plockade blad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.