Skivafiléernai ganska tjocka skivorlite på snedden och servera med salsan, ugnsbakaderotfrukter och lättkokta sugarsnaps eller sockerärtor och små broccolibuketter
Eftersom vi hade besök i helgen av en hel familj å var det tur att vi hade köpt ett nytt matbord. Dessutom tittade både syrran och vår gode vän Jonas förbi
Ställ grönsakerna i en ugn säker form och ringla över olivolja. Olivolja. Flingsalt. Börja med att skala alla grönsaker och skär dem ibitar, jag brukar behålla skalet på potatisen men det är upp till var och en
Skala och skär rotfrukternaimindrebitar. Stöt pepparblandningen grovt. Blanda rotfrukter, potatis och olja på en papprad plåt, bred ut så att inga toppar bildas
Servera kött, rotfrukterna och rödbetor, sås var för sig. Gör egen marinad om du vill, men jag använde en påse av Santa Mariasvitlök&örtermarinad som var kvar från grillsäsongen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.