Inlägget Marinerad ananas medvaniljglass dök först upp på Hannas Bageri. Idag har jag en härlig fredagskänsla i kroppen trots att jag vaknade upp med halsont
Dela jordgubbarna på mitten. Gröp ut innehållet ur passionsfrukterna och rör ut med marmeladen. Skeda över passionsfruktsåsen och toppa med den rostade mandelmassan
Halvera jordgubbarna och lägg dem i en skål. Servera bären med mandelskivorna och glassen. Blanda dem med fläderblomsdryck och hackad mynta och låt det dra i 30 min. 1/2 kg jordgubbar
Servera crèmen tillsammans medjordgubbarna. Strö socker och droppa balsamvinäger över jordgubbarna. Blanda mandel och mascarpone och smaka av med honung och bittermandelessens
Servera jordgubbarnamedvaniljglass och ringla över rosémarinaden. 0,5 l jordgubbar. 14 portioner vaniljglass. 1Ingredienser 0,5 l jordgubbar 4 portioner vaniljglass Marinad. Dela jordgubbarna till mindre bitar och låt marineras i rosémarinaden i minst 30 minuter
Halvera jordgubbarna och lägg dem i en skål. Blanda med flädersaft och repad citrontimjan och låt dra 30 min. Servera marsipanen medjordgubbar och glass 500 g jordgubbar
Extra plus att det går fort att göra med undantag att du måste förbereda ananasen genom att lägga den i kokoslikör-marinaden ett par timmar innan den skall stekas
Servera jordgubbarna och tillsammans med glassen. Igår sprang jag med champagne och flagga längst Strandvägen för att hoppas få en glimt av det nygifta paret som färdades med kortege
Rensa jordgubbarna och halvera dem, riktigt stora delas i 4-6 bitar. Häll lagen över jordgubbarna och låt stå i minst 2 timmar före servering. 1 liter (500 g) jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.