IngredienserPortioner. 4 4 portionsbitarlaxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Skär laxsidanilika stora portionsbitar. Lägg dem i en form eller i en plastpåse med soja och vin. Ta upp laxbitarna och lägg dem med skinnsidan nedåt i en ugnssäker form eller långpanna
Lägg laxen på folien och fördela grönsakerna och potatisen över och omkring. Salta och peppra laxbitarna och stek dem hastigti den varma panna så att de får lite färg
Gör ett paket av dubbelt aluminiumfolie och fördela potatisen ovanpå. Varför har de alltid rätt när det gäller vädret, åtminstone när de säger att det skall bli regn… då kommer det alltid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.