De här biffarna jag gjorde idag var bara så smarrigaoch goda med sin sås. KRYDDIGA KÖTTFÄRSBIFFAR I EXOTISK SÅS lchf4 port600 g blandfärs1 ägg1 dl vispgrädde2 msk pofiber1/2 tsk salt1 msk sweet chilisås1 msk kinesisk soja1/2 msk kalvfond1. Häll såsen över de brynta biffarna i stekpannan och låt småputtra tills biffarna är klara, ca 10 minuterServera med valfria tillbehör och njut
Servera med den kalla såsen. Blandaihip allt till marinaden i en bunke och lägg ner kycklingen medans den fortfarande är varm, låt denstå och dra ikylen tills den kallnat
Basilikasås. Basilikasås. Såserna blir allra godast om de får stå en stund innan servering. Basilikasås. Lägg den i en ugnssäker form med en stektermometer och stek den i ugnen på 200 grader tills innertemperaturen är ca 60-65 grader
Rör om tillsammans med marinaden. Sås. 0,5 dl chilisås. Efter en solig helg blev Leif sugen på att få ta fram grillen från vinteridet för att grilla några kotletter i dag
Smaka av och krydda eventuellt med salt och peppar. Sås. Toppa med cashewnötter och servera genast. Blanda alla ingredienserna till såsen och ställ åt sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.