Lägg spjällen i en tjock plastpåse och häll över marinaden. Blanda samman allt tillmarinaden. Marinad. Pensla det heta grillgallret med olja och lägg på spjällen
11 dl solrosolja 1 dl ketchup ½ dl Mrs Chengs mushrom soya 2 msk grillkrydda 1 vitlöksklyfta (pressad) Citronsaft, några droppar Grovmalen vitpepparBlanda ihop alla ingredienser till en slät sås och pensla köttet/kycklingen och låt stå några timmar i kylskåp
Marinad däremot får gärna dra tillsammansmed filén i minst ett dygn (gärna längre). Quornfilé med Bombay chilirub till vänster och choklad- och chilimarinerade till höger
Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen. Med risk för att bli tjatig så blev det tunnbrödssnittar igen men den här gången icke de gamla vanliga med parmesan, prosciutto och sambal oelek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.