11 dl solrosolja 1 dl ketchup ½ dl Mrs Chengs mushrom soya 2 msk grillkrydda 1 vitlöksklyfta (pressad) Citronsaft, några droppar Grovmalen vitpepparBlanda ihop alla ingredienser till en slät sås och pensla köttet/kycklingen och låt stå några timmar i kylskåp
Till grönsakerna blev det då en marinad som bestod av balsamvinägeroch örter också den god. Det ena var en rubb för fisk och det andra var en marinad för grönsaker
Smaka av med flingsalt och peppar. Det fungerade riktigt bra med ugnen. Jag kunde välja mellan Beer Can Chicken, Bbq Smoke Grillmix och Bbq Chipotle Chicken
Häll marinaden över jordgubbarna. Blanda äggulorna med sockerlagen i en skål. Koka ihop balsamvinäger, rödvin och honung till en simmig konsistens och låt svalna något
Fyll med en smakrik ost, gärna blåmögel. Marinera kycklingen först i citron, salt, olja och viltök. Räcker till 3 filéer1 tsk paprikapulver1 tsk svartpeppar1 tsk spiskummin1 tsk korianderfrö1 tsk torkad ingefära1 tsk chilli1 tsk kanel1 tsk bockhornsklöver1 tsk basilikaEtt par stjärnanisMortla och blanda alla kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.