Blanda snabbt ihop mjöl, kesella och smör - i matberedare eller för hand. Inte bara inför och under julen utan det går att läsa i så gott som varenda mattidning om hur gott och nyttigt det är med kål året runt och alla möjliga sorter presenteras
Glöm inte det vänner när ni får kallelsen till mammografin, att gå, en undersökning som går fort, gör knappt ont och den räddar liv, bättre livförsäkring finns knappast
Lägg på önskad fyllning och grädda i 225c ca 10-15min. För att laga Bra glutenfri pizzadeg1. Smula jästen och tillsätt vattnet och rör tills jästen löser sig
1-2 dl matlagningsgrädde. ½-1 krm strösocker. 1-2 dl riven ost. Slå på ugnen på 225 grader (200 varmluft). Koka pastan enligt anvisning på förpackningen
E-postadress. 1,1 kg mjölig potatis700 gram köttfärs2 st gula lökar2,5 dl tomatsås, tex Barilla pastasås125 gram Mozarellaost200 gram riven ost, tex prästosttimjansvartpepparchilipeppar, Santa Mariachilipowder, Santa Mariasaltsmör, till stekning. Grädda mitt i ugnen i ca 180 grader i 60-70 minuter. 1,1 kg mjölig potatis700 gram köttfärs2 st gula lökar2,5 dl tomatsås, tex Barilla pastasås125 gram Mozarellaost200 gram riven ost, tex prästosttimjansvartpepparchilipeppar, Santa Mariachilipowder, Santa Mariasaltsmör, till stekning. Grädda mitt i ugnen i ca 180 grader i 60-70 minuter. 60-70 minuter L. 60-70 minuter L
E-postadress. Om man vill kan man göra små plockmatspiroger också, då går det åt lite mer av degen, blir det fyllning över kan man äta det med lite potatismos eller ris till matlåda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.