Lägg upp på ett fat och garnera med cocktailtomater. Ett gott surdegsbröd, parmaskinka, chevréost, ruccolasallad, pinjenötteroch några cocktailtomater, låter det gott
16 st Snygga skivor parmaskinka. 1100 gr Färskost med vitlök. 110 ml BalsamvinägerBlanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten. 1Lägg sedan ut ett snyggt salladsblad på en tallrik, dela upp melonen på tallrikarna och sedan kärnorna från granatäpplet. 1Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt
med ett basilikablad eller eller något annat grönt om du har hemma (ej nödvändigt). Lägg hälften av parmaskinkan (ska vara tunt skivad) på varje tallrik, gärna lite snyggt
)Igår kväll kom min fina svägerska på besök och vi lagade den mycket goda pastan med salami, pinjenötteroch ricotta som jag gjorde för någon vecka sedan
De är väldigt duktiga på att gå så det blev en tur i svampskogen och vi fick med oss några liter hem…kul att visa M&M vad man skall plocka och hur man gör
Servera direkt och toppa medpinjenötter. Krydda med salt och peppar. En väldigt god pasta som känns lite lyxigare och passar därför bra en fredagskväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.