När jag var liten gillade jag verkligen inte fisk och skaldjur men så var/är det väl med många barn. Idag är det tvärtom jag älskar verkligen både fisk och skaldjur
Den här rätten gjorde min mamma ofta när jag var liten. Ett snabbt och enkelt recept. 4 pers500 g falukorv1 purjolöksmör1 burk hela tomater1/2 dl vatten1 msk tomatpuré1 tsk saltsvartpeppar1 tsk oregano200 g pasta, tex penneGÖR SÅ HÄR
Den här goda rätten har hängt med ända sedan jag var liten. Då var det min käre fader som stod för tillagningen och köttet i den var oftast älg (vilket det ska vara enligt orginalreceptet) som han i sitt anletes svett jagat runt i skogen för att få mat på bordet
Under hösten har jag, som sagt, passat på att rensa i skåpen och då hittade jag bland annat en påse med quornstrimlor i frysen som jag tillagade en pastagryta av
Idag gifte sig Marcus och Emelie, jag fick äran att få göra ännu en bröllopstårta. Stort grattis till er Marcus och Emma, hoppas er dag blev precis så som ni drömt om
Idag vill jag ge ett stort grattis till Marcus Näs, en av medlemmarna i Team Proteinbutikens utvecklingsteam som tävlade i sin första Classic Bodybuilding-tävling, Alströmertrofén, igår
Ganska ofta blir det någon form av pastagryta här i huset. Det är lätt och bekvämt ihopkommet, och kan varieras på många olika sätt med olika grönsaker och kryddblandningar
Denna salsa är bara bästa salsan (original receptet är från en god vän, Marcus) och finns i min bok. En god vän till mig, Marcus, bjöd på denna fantastiska salsa
Det kommer från Marcus Samuelssons kokbok "Streetfood". Idag är det våffeldagen. I vår familj äter vi ofta våfflor, så det blir nog inte glädjeyra när jag plockar fram laggen idag
Boken ges ut av Bonnier Fakta och är fotograferad av Marcus Lawett. Lägg vingarna i dubbla plastpåsar, häll över soja och ca 1/2 dl citronsaft och låt marinera över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.