Marängtårta med rabarberkompott
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 äggvitor
  • 1 tsk citron, pressad saft
  • 3 dl strösocker
  • 1 1/2 dl pistaschnötter, hackade
  • 5 dl vispgrädde
  • 5 dl turkisk yoghurt
  • 3/4-1 dl florsocker
  • 3 dl rabarberkompott
  • 1 dl pistaschnötter,
  • hackade
  • florsocker
  • 1 dl vatten
  • 2 dl strösocker
  • 1 vaniljstång
  • 1/2 dl mörk rom, t ex Bayer´s
  • 500 g rabarber, 5 cm
  • långa bitar
  • 1 citron, det gula av skalet i tunna strimlor
  • citronmeliss eller mynta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.