Samma sak med denna passionsfruktscurd - har alltid köpt färdig curd tidigare, men aldrig mer. Varje gång jag provar att göra något hemmagjort istället för att köpa något färdigt så slås jag alltid av hur otroligt mycket godare det är med hemmagjort
Låt sjuda ett par minuter med smöret och sirapen. Låt sjuda ett par minuter med smöret och sirapen. Vi fick ut 7 st marängformar som vi fyllde med denna curd, vispgrädde och vaniljglass. Vi fick ut 7 st marängformar som vi fyllde med denna curd, vispgrädde och vaniljglass
Häromdagen bakade jag en av mina favoritkakor - choklad- och marängkaka med hasselnötter. När man tar ut kakan sjunker marängen lite så lossa kakan från kanten försiktigt med en kniv
Blanda de torra ingrediensernaoch rör ner dem i bunken växelvis med mjölken. Fuktaplåten med lite vatten under bakplåtspapperet så glider detinte runt lika mycket när du brer ut smeten
Garnera med vispad grädde, färska bär och siktat florsocker. Vitan kommer användas till marängen och gulorna behövs för citron- och passionsfruktscurden
Garnera med vispad grädde, färska bär och siktat florsocker. Citron- och passionsfruktscurd. Vänta med att montera ihop tårtan tills den ska serveras så att marängbottnarna håller sig frasiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.