Platta till rullen och gör en grop i mitten med en tesked. Fyll gropen med passionsfruktscurd. Vispa äggvitorna med 0,5 dl socker så smeten blir blank, blanda sedan försiktigt i resten av sockret
Häromdagen bakade jag en av mina favoritkakor - choklad- och marängkaka med hasselnötter. När man tar ut kakan sjunker marängen lite så lossa kakan från kanten försiktigt med en kniv
Mal nötterna och blanda med florsockret. Vispa äggvitorna hårt och blanda med nötter och socker. Blanda ingredienserna i en matberedare eller med elvisp
Blanda de torra ingrediensernaoch rör ner dem i bunken växelvis med mjölken. Fuktaplåten med lite vatten under bakplåtspapperet så glider detinte runt lika mycket när du brer ut smeten
De fick äran att fyllas medkaffekräm och toppas med chokladganache. Min mamma gjorde dock ofta bakverk med pate à chox-deg när jag växte upp, så jag tänkte att så himla svårt kan det väl inte vara
Du har väl vevat ihop en sats med Cathy's Condensated Coffee Cream. Jag har tweekat receptet lite genom att addera den supergoda kaffekrämen till smörkrämen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.