Hoppas detsmakar. Hetta upp mjölken påmellanvärme, det ska inte koka. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
Servera varm eller ljummen. Fördela korvskivorna över degen. Fördela över pajen. 1filodeg, (ca 250 g). 1färdig skivad korv, t ex pepparoni, chorizo eller salami. 1prästost, gärna 1878, (17%). 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°. Tryck ut 5 ark filodeg i en pajform, ca 26 cm
Falafel är bland det godaste jag vet – inte bara vad gäller vegetarisk mat – och då och då handlar jag hem lite smått och gott och gör falafeltallrik till middag
Gratinera i ett par minuter tills marängen fått färg, håll koll så att deninte bränns. Ni vet att jag är en liten tjötmaja om dethär att smaka av och själv lita på sina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Inte mycket men bättre än inget. Det jag tycker är svårast med att räkna är att fördela kalorierna jämt under dagen så man har ordentligt kvar närdetär dags för middagen på kvällen
Henric LindstenMendet blir inte samma konsistens, förstås. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur det som i butikerna stolt kallas gräddeinteär annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Så ärdet för mig i alla fall – det kvittar vad som ligger och frestar på tallriken, för har det ingenting med choklad att göra så kommer detinte göra något gott ändå, bara [
Det blir gudomligt, det funkar givetvis bra även med nötfärs…mendet går inte riktigt att jämföra. Tänk på att inte lägga på burgarna för tidigt på grillen, se till att gallret är riktigt varmt när köttet läggs på (så fastnar deinte), vänd dem endast en gång och lägg på locket medan de grillas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.