Allt du behöver är en bit nötkött, valfri marinad (i denna batchen på bilden hade jag teriyakisås, chiliflakes, ingefära, vitlök och svartpeppar men senare har jag använt bland annat BBQ-sås och det funkar finfint det med), en ugn och mycket fritid
Efter storhandling, innebandyoch städning var det dax att laga mat. Pilgrimsmusslor till förrätt, laxfilé i hummersås till huvudrätt och en trippel chokladmoussé till efterrätt
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Fish and chips, elakt beskrivet som pommes frites med fiskpinnar och remouladsås. I London serveras alltid fish and chips med en enkel maltvinäger vid sidan av
Ta sedan en sked och ös detta över salladen, getosten ska fortfarande vara varm, godast då. Det bästa med introduktionen av denna sallad var att både mor och svärmor gjorde klart att de INTE tyckte om getost men jag kan säga att båda ändrade sig efter att ha smakat denna sallad
Använd fingertopparna ochblandamed lätta händer samman till en smidig men kladdig deg. Smula ner smöret i mjölblandningenmed fingertopparna så att det blir en smulig massa som påminner om brödsmulor
Men ibland är det skönt att bryta av denna dekadens med en lite elegantare och lyxigare mossetårta. Tårt-tårta i all ära men ibland är det bra mycket godare med en mousse-variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.