GrilladPimentopadronsalladmedKyckling. Problemet för oss svenskar är oftast att det är rätt så dyrt över lag med torkat kött här i långa landet mellanmjölk
One thing that I didn’t think of before starting to blog was how much greater every meal naturally tastes just by setting the table nicely and plating the food even more beautifully
Servera med ris. När vi var i Thailand i vintras så gick jag en halvdags matlagningskurs. Woka på hög värme vitlök och kyckling till kycklingen är genomstekt
Blanda ihop alla ingredienser med en stavmixer. Vik över andra sidan och grilla i grillpanna eller i ett smörgåsjärn tills den fått färg och keson har smält lite
flytande honung. Krydda den med dina favoritkryddor, fyll den med färska örter, lök och citron, stoppa lite extra smör under skinnet så får du det kripspigt och sen på grillgallret
Under tiden finfördela (strimla) kycklingen. 2-3 portioner1 färdiggrilladkycklingJordnötssås2 dl kokosmjölk1-2 dl vispgrädde4 msk jordnötssmör1 tsk sambal oelek1 tsk citronsaft1 tsk saltGör så härLägg i lite smör i pannan och smält det. Lägg i kycklingen i såsen och i 10 minuter. 1 färdiggrilladkyckling
Krydda, tillsätt olivolja och blanda om. Hemligheten med en perfekt hummus tycker jag, förutom en bra balans mellan citron, vitlök och tahini – är rätt konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.