Mango- och chokladmoussetårta med italiensk maräng
With Sugar on Top
With Sugar on Top
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Chokladmousse
  • 150 g choklad
  • 2 äggulor 3 dl grädde
  • Mangomousse
  • 150 g mango (tinad)
  • 2 msk florsocker
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 1/2 gelatinblad
  • Mango- och passionsfruktsgelé
  • 100 g mango
  • 1/2 dl passionsfruktsjuice
  • 1/2 dl vatten
  • 1 1/2 dl gelatinblad
  • Italiensk maräng
  • 100 g vatten
  • 300 g socker
  • 150 g äggvitor (4-5 st)
  • 30 g socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.