Och som är vegetarian - så därför blev det vegetariskt till middag. 1,5-2 msk Vetemjöl. 3-4 dl Mjölk. 3-5 msk Knorr grönsakskrydda. 1,5-2 msk V. 3-4 dl Mjölk. 3-5 msk Knorr grönsakskrydda
Nedan recept härstammar från pärmen som jag fått låna av min goa vän Annelie - tyckte att pajdegen blev skitbra så den kommer jag att använda flera gånger
Servera isterbanden med stuvad potatis och inlagda rödbetor. Stuvad potatis. Dela isterbanden tvärs över och på längden och stek dem i en stekpanna med smör, ca 2 minuter per sida, tills de blir genomvarma. 3 st isterband
Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera. 11-2 krm riven muskotnöt (valfritt)Så här gör du 20 minuter Koka försiktigt upp mjölk och salt i en kastrull
Kineserna kallar ju inte sin lokala mat för kinamat, får man ju anta… Och den där trygga känslan man får i magen efter man ätit isterband, stuvad potatis eller annan husmanskost, kommer den från maten i sig eller minnena som är kopplade till den typen av mat
Tanken var kyckling- och currybaserad lasagne som blev alla tiders. Förberedelserna tar cirka 15 minuter och därefter 20-40 minuter i ugnen beroende på vad lasagneplattorna kräver
Här ger vi recept på broccoli serverad med två olika såser - en kall och en varm. Koka broccolin knappt mjuk och varva den sedan med kött- eller fiskfärs i en form
ISTERBAND MED FYLLNING. I övrigt enligt receptet. Isterband är favoriten bland korvar tycker många. Skåra isterbanden på längden och fyll dem med blandningen
Jag fullkomligt älskar isterband med stuvade morötter, men det ska vara slantar och absolut inget salt i stuvningen eller morotsvattnet, endast en gnutta vitpeppar… mums
Kyckling i tomatsås med curry, broccoli och cashewnötter (2-3 personer). 1-2 schalottenlökar. Häll på krossade tomater och låt puttra i ca 5-10 min. 2 kycklingfiléer 1-2 schalottenlökar 1 morot 1 tsk curry
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.