Rabarberkompottmed vit chokladmousse, . Både söt och sur och underbar, men rabarbern blir inte sådär distinkt sur som den kan bli utan len och fin med lite klös i
Massor med syrlighet, smaken av vår helt enkelt. I vår trädgård har vi en gammaldags rabarbersort med massor av syra, den har sällan de här riktigt späda stjälkarna utan de är kraftiga direkt
Vi har gått in i juli månad och de som har körsbärsträd har fullt upp med att ta hand om alla bär. En del löser problemet med att ta hand om alla dignande körsbär på varenda gren genom att bjuda in sina vänner att plocka
Lägg i en klick i pajskalet och toppa med mandelsmeten. Släta till med en palett eller en kniv. Toppa pajerna med vispad grädde och körsbär, servera BUMS och njut
300 g rabarber skuren i små bitar. 11 dl strösocker. 1tsk vaniljpasta eller 1 liten vaniljstång. 11-2 tsk potatismjöl kan uteslutasKoka upp rabarber, socker och vanilj i en kastrull
Ni behöver göra en sats mandelskorpor, en och en halv sats rabarberkompott alltså 750 gram rabarber men bara 2 dl socker och 1 st urskrapad vaniljstång, och uteslut vaniljpulvret och en sats med mascarponecreme
Soligt gul, lite syrlig, och med god mandelsmak. Med den önskar jag er alla en riktigt Glad Påsk. Hoppas ni alla får en riktigt fin och välsignad helg med vila, avkoppling god mat och många påskpussar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.