Strimla kycklingfiléerna och stek dem, krydda med salt och vitpeppar. Strö över kycklingen och bacon. Ingredienser 4 personer4 st kycklingfiléSaltVitpeppar2 pkt bacon200 g philadelpiaost100 g vitlöksost5 dl matlagningsgrädde1 påse pastafjärilar1 burk creme bonjour (creme fraiche vitlök och örter)1 purjo1 röd paprikaGör så härKoka pastan. 4 st kycklingfilé
Rör ihop såsen och häll över kycklingen. 6 personer 6 kycklingfiléer 5 dl vispgrädde 3 dl creme fraiche 3 msk kinesisk soja3 vitlöksklyftor ev 2 tsk sambal oelekLägg filéerna i en ugnsfast form. 6 kycklingfiléer
Strimla kycklingen och lägg i plastpåsen tillsammans med vegetabilisk olja och kryddmixen. Blås in lite luft och skaka påsen tills kycklingstrimlorna är helt täckta
såsen på brödet, häll på varfri mängd kyckling o sen lägg på blandsallad. för 2 st wrap2 tortilla bröd eller tunnbrö1 kycklingfile½ röd lök½ dl sweetchilisåsLite tacokrydda , jag snckar 1 tsk bara. Stek o häll på sweetchillisås o strö över tacokryddanLåt steka tills kycklingen e färdig o låt det puttra ytterligare i 5 min. 1 kycklingfile
Jag är bara tvungen att dela med mig att detta receptet igen för det är så himla gott. Jag har sagt det tidigare men ska ni laga en endaste curryrätt till i ert liv så är det lätt den här ni ska laga
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, bryn dem i en het stekpanna. När röran tjocknat lite, läggar man tre-fyra msk av den i varje wraps, som sedan viks ihop och läggs i en ugnssäker form
Blanda de båda rörorna och gör wraps med tunnbröden. Du behöver (2 port)Tacobröd eller tunnbröd200 g grillad kyckling1 dl kvarg1 äpple150 g cocktailtomater100 g sallad2 mogna avokado1 tsk dijonsenap1 tsk balsamvinägersalt, peppar. Tärna kyckling, äpple och avokado, skär salladen i 1x2 cm strimlor och halvera tomaterna. 200 g grillad kyckling
Skär kycklingen i mindre bitar, stek den till fin färg. Ha över alla andra ingredienser i en gryta och låt det puttra under lite försiktig omrörning, tillsätt kycklingen och låt puttra ett tag till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.