Malins inflammationsdämpande supersoppa (glutenfri, vegan)
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 port)
  • 6 dl vatten
  • 1 buljongtärning eller 1,5 tsk pulverbuljong, gärna ekologisk och jästfri (t.ex. från Biofood)
  • 1/2 röd chillifrukt
  • 1 cm färsk ingefära
  • 2-3 klyftor vitlök
  • 1 tsk fisksås, tamari eller glutenfri soja (kan uteslutas)
  • 75-100 g färsk spenat
  • 1 ägg som du knäcker rakt i soppan mot slutet, rör om och låter koka upp så att äggtrådar blidas i soppan (om du vill att soppan ska mätta mer).
  • Vitkål

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.