På tok för enkelt, en fryskorv med leverfärs. Men nästa gång ska jag göra egen…så det så. Och såsen…gör en gräddsås och skicka i en 1/2 dl messmör…eller mer
Du behöver. 450 g kycklinglever400 g fläskfärs200 g champinjoner3 msk krossade linfrön2 ägg1 ½ dl creme fraiche1 tsk salt1 krm vitpeppar1 msk persiljaSmör till stekningSå här gör Du
Dottern multitaskar. ). Jag köpte lever för andra gången i mitt liv igår, och nu är leverlådan i ugnen. Iom att jag inte ville göra en lika stor sats som senast, så sparade jag ca 200g av levern för att steka leverbiffar
Skär levern i bitar. Skala och skär potatis, lök och äpple i bitar. Lägg alltsammans i matberedaren tillsammans med fläskfärs, salt och peppar och kör till en slät smet
1½ tsk malda brödkryddor. 1½ tsk malda brödkryddor. Hönökakor är så gott och sådär lagom tjocka. Man bakar dem lätt och behöver inte vara så noga med formen, bara charmigt om de är lite ojämna
0,5 dl (20g) Whey complete vanilj (eller mer mandelmjöl eller havremjöl dvs malda havregryn). Jag fick upp ögonen, eller jag kanske ska säga smaken, för "Banana bread" då jag bodde i New York
Låt den malda eller rivna potatisen rinna av i en sil. Blanda sedan potatisen med salt, kornmjöl och vetemjöl tills degen är riktigt fast i konsistensen
10 paranötter, malda till ett mjöl. 10 paranötter, malda till ett mjöl. Jag tycker om att hitta på egna recept och brukar inte så ofta göra recept som andra gjort, men ibland så får jag syn på ett recept som jag bara måste prova och detta är ett av dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.