Makrill med krämiga nässlor och rårörda tranbär
Taste by Louise
Taste by Louise
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 minuter Ca
  • 4 makrillfiléer, urbenade
  • 4 msk smör till stekning salt och nymald vitpeppar
  • 1 dl plockad dill
  • Rårörda tranbär
  • 225 g tranbär (färska alt. frysta)
  • 1 1⁄2 dl strösocker
  • 2 msk nyplockad timjan
  • Krämiga nässlor
  • 2 schalottenlökar, finhackade
  • 100 g späda nässlor, sköljda
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 krm riven muskot
  • 1⁄2 citron, pressad saft
  • salt och nymald vitpeppar
  • Nykokt färskpotatis till servering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.