Krydda med rivet citronskal, rosmarin, salt och peppar. Servera gratängen med rucolasallad. Ansa grönsakernaoch skär paprika, fänkål, lök och vitlök i skivor eller bitar
Vispa ihop vätskan med mjölet och låt det puttra. Lägg i skinkan och osten och låt det bli varmt. Det här åt vi till middag idag, lätt som en plätt med potatis i kastrullen ochgrönsaker ovanpå i lilla "bambukokaren" OST/SKINKSÅS 2hg skinka (kallrökta snuttbitar hittade jag nästan gratis och såååå goda) 1 dm purjo 1 vilöksklyfta 1 msk smör 3 dl mjölk 1 dl grädde 2 tsk maizena 150 g Philadelphiaost 2 dl riven ost peppar Fräs lökarna mjuka i smöret
Krydda med rivet citronskal, rosmarin, salt och peppar. , Servera gratängen med rucolasallad. Blanda grönsakerna, skinkan och tomaterna i en ugnsäker form
4 300 g skivad, rökt skinka 1/2 purjolök 4 port ris 500 g wokgrönsaker 3 msk olja 2 tsk curry 2 msk färsk riven ingefära salt och peppar 4 ägg Lägg till i inköpslistan
Jag gjorde två varianter, en med skinka som botten och en med förvälld vitkål. Frukosten skall vara lätt att plocka fram och äta, därför brukar min bestå av två kokta ägg, vatten och kaffe
Fördela champinjoner, zucchini och skinka över och strö på rikligt med oregano. Mixen köpte jag på Senza Glutine, som också har en fysisk butik med allehanda glutenfria produkter i Stockholm
Kycklingspett och wokade grönsakermed nudlarKycklingspetten. Blanda chilisåsen med soja och vitlök. Som vanligt när vi jobbar med kyckling i hemkunskapen så går vi ju igenom det här med att få den genomstekt så man inte blir magsjuk pga eventuella campylobacter
Servera med en sallad, lite bröd eller lite kokta grönsaker. Varva potatis och kött, salta och peppra lite på varje lager, och se till att både börja och avsluta med potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.