Häll i kokosmjölk, limeblad, bönor, sötpotatis, selleri och fond, blanda runt, koka upp och låt det puttra tills potatisen mjuknat, tiden beror på hur stora bitar du skurit potatisen i
När jag väl hade tempehen kunde jag inte komma på vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag ett recept på bollar medsvarta bönor och tempeh som jag tyckte lät goda, och det var dem
Tvätta sötpotatisarnaoch pricka dem med hjälp av en gaffel. Nu är det förvisso en del privata och till en början okända bloggare som på grund av sitt matlagande, och/eller fotograferande, som kommit att jobba med det på heltid
salt och peppar. Fräs lök och vitlök i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. salt och peppar. 1 burk/kartong (380 g) svarta bönor, sköljda. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ihop 10 minuter, smaka av med salt och peppar
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Burrito bowl medsvarta bönor, salsa och guacamole. Indiska dhal (linser) med ghee, karamelliserad lök och kryddor skapar smaksensationer, precis som äkta japansk tofu eller mexikanska svarta bönor när de är vällagade med omsorg om rätt kryddning ochmed kärlek
Sedan lägger ni den i en ugnsform och toppar med mozzarella och tunt skivad sötpotatis. In med formen i ugnen och ugnsbaka tills potatisen blivit klar och osten smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.