Skiva kalkonen, servera den med potatis, tomater, sallad och tzatziki. Dela potatis ochtomater i halvor och lägg i en ugnssäker form eller på en plåt (där också kalkonbröstet får plats)
Häll av vattnet och mixa slätt med smöret. Jag vet att det finns många som tycker att det är svårt men med lite hjälp av en termometer blir det mycket enklare att tillaga den perfekta fisken
Ammen okej att liksom namnge denna rätt var praktiskt taget en omöjlig uppgift ”Kalkonlårfilé stekt med vita bönor, ugnsbakadetomatermed fetaost och sallad med rostade kikärtor med mandelsmör”
Jag serverade med en riktigt god rökt renstek ochugnsbakadetomateroch surdegsbröd. Späd med resten av buljongen, lite i taget, under omröring tills riset har ett behagligt tuggmotstånd och risottons konsistens är krämig
Lägg överst på salladen och toppa med de bakadetomaterna. I de flesta fall, då du blir serverad en Salade Niçoise, så kommer du få en sallad med kokt potatis, rödlök, tomater, ägg, kapris, oliver och tonfisk på burk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.