Maizenapanerad stekt torsk med citron- och salladslökssås och potatis- och västerbottenspuré
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 dl vitt vin
  • 1 msk kycklingfond
  • 1 dl vatten
  • 2 dl vispgrädde
  • 3 st salladslökar
  • 1 citron
  • 0,5 citron
  • 0,5 tsk salt
  • 5 minuter
  • 4 portioner
  • 800 gram potatis
  • 25 gram smör
  • 1-2 dl mjölk
  • 1 dl riven västerbottensost
  • 0,5-1 tsk salt
  • 4 portioner
  • 600 gram torskfilé
  • salt och peppar
  • 1 dl maizenamjöl
  • 25 gram smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.