Jag glömmer ofta hur gott en matig, ljummen och varierad sallad kan vara. Skiva och stek löken i smör till min färg, krydda med salt och en nypa socker
Blanda sedan med kycklingen och grönsakerna ,oliver osten och dressingen i en stor skål. Dela filéerna i stora bitar blanda med salt peppar oregano olja stek dem ca 15-20 min
Rosta blomkålen i ugnen i en form med lite smör penslat på blomkålen och lite salt och peppar, stek under tiden baconoch lägg sedan på ett papper att rinna av, stek sedan kycklingfiléerna i rikligt med smör, salta och peppra
Blanda dem med salt, peppar, oregano och olja. Citronen harmonierar förvånansvärt bra med fetasoten i den här rätten, den vill gärna ta överhanden annars men det är klart, fetaost är lite av en kung i matlagningen
Visst är det bra med nyårslöften i hälsans tecken men för att man ska orka hålla igång med träning och nyttig mat tycker jag det krävs avbrott med något syndigt gott och det är precis vad de här är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.