Maffig glutenfri påsktårta - med mandelbotten, chokladkräm och citronsmörkräm
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 4 stora äggvitor
  • 2 dl ljust rårörssocker
  • 200 g mandelmjöl - alternativt 100 g mandelmjöl och 100 g mixade hela mandlar vilket ger en lite tuggigare konsistens
  •  
  • Chokladkräm
  • 2½ dl laktosfri grädde
  • 2 msk flytande honung eller ljus agavesirap
  • 2 msk rå kakao
  • 20 g laktosfritt smör
  • 100 g laktosfri mjölkchoklad - grovhackad
  •  
  • Citronsmörkräm
  • 1 dl laktosfri grädde
  • skalriv och saft från en ekologisk citron - knappt ½ dl saft
  • 1 dl ljust rårörssocker
  • 4 äggulor 100 g laktosfritt smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.