Macroner/Macaroner/Makroner/Macaroons och surdegsbröd!
Mat & Bak - festligheter i vardagen
Mat & Bak - festligheter i vardagen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st äggvitor
  • 0.5 dl strösocker
  • 150 g skållad och malen sötmandel
  • 4 dl florsocker
  • 3 msk kakao
  • 50 g mjukt smör
  • 2 dl florsocker
  • 3 tsk kaffe
  • 3 msk
  • 3 tsk kakao
  • 3. Rör försiktigt ned den malda mandeln och florsockret i marängen
  • 2.5 dl rågmjöl
  • 2 2 dl vatten
  • 1 1 dl rågmjöl
  • 1 1 dl vatten
  • 1 1 dl rågmjöl
  • 1 1 dl vatten
  • 1 deciliter vatten
  • 1 deciliter rågmjöl
  • 1 deciliter vatten
  • 1 deciliter rågmjöl
  • 1 dl vatten
  • 1 dl rågmjöl
  • 200 g surdeg
  • 300 g vetemjöl
  • 300 g grahamsmjöl eller rågmjöl
  • 15 g mörk brödsirap
  • 10 g salt
  • ½-1 dl hasselnötter
  • 3-4 msk lingonsylt
  • 250 grader
  • 5 minuter
  • 200 grader och
  • 30-40 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.