Smaka av med salt och peppar. Just nu skiner solen, enligt väderleksrapporten är det något vi får ta tillvara på för bara om några timmar ska det regna
Häll av vattnet och låt den ånga av ordentligt. Blanda ordentligt och smaka av med salt och peppar. Gillar du koriander kan du lägga till en kruka av den
Jag valde att låta marmeladen enbart smaka smultron så det blev inga "extra" smaker. Smultronen brukar oftast stoppas direkt i munnen när vi plockar dom, men idag plockade barnen 1 liter som jag kokade marmelad på
Ta av från värmen. Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nyasmakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
Koka upp rabarberskalen tillsammans med socker och vaniljsocker på låg värme, ca 3-5 minuter Sockret ska smälta in i rabarbern och rabarbern förlora lite av sin volym Lägg upp skalen ett i taget på en bakplåtspappersklädd plåt Skjuts in i ugnen ca 15-20 minuter
En paj med en smak av sommar passar väl perfekt när det är rena rama höstvädret utanför fönstret. Den här pajen gör jag ofta till killarna då den verkligen tillhör deras favorit, de tröttnar liksom aldrig på den
För en vecka sedan (på mors dag) bjöd jag på en härligt chokladig gräddtårta med bär. Grunden är en chokladbotten som är som en brownie, vilken är toppad med vispad grädde och valfria bär
Blanda ca hälften av bärsaften med färskosten och florsockret. Ett litet tips om du vill ha något runt tårtan så kan man göra fina dekorationer av Candy Melts som finns i många fina färger
) i även med zuccinin skuren i ganska stora halvmånarfinhacka stjälkarna av koriandern och i med de med, samt grönsaksbuljongtärningenSalta och peppralåt koka ner , smaka av, tillsätt ev mer salt, peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.