Hacka chokladen grovt och blanda ner den i degen tillsammans medapelsinsaftoch skal. Bakade kakor i lördags och lovade att slänga upp receptet vilket jag totalt glömt bort så tänkte dela med mig av det nu
Servera med frukt eller bär. Det viktigaste med pannacotta är att få till rätt konsistens. Smaka av så att det blir lagon sött och lagom mycket apelsin- och kanelsmak
Toppa med valfria färska bär Gluten- och sockerfri chokladtårta med färska bär. Vet man att någon av gästerna på ett kalas är glutenintolerant så är det ju roligt att kunna bjuda på en tårta som alla gäster kan äta och på så vis slippa baka två tårtor, eller be personen som inte kan äta gluten att ta med eget fikabröd
Blanda det med socker, sirap och vaniljsocker. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Blanda mjöl och socker. Forma köttbullsstora bollar och lägg på plåt med bakplåtspapper
Toppa gröten med rostade nötter, bäroch skivad banan. Jag älskar gröt och startar mer än gärna helgen med en matig variant toppad med en massa nyttiga godsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.