Använd konserveringsmedel om du vill, jag brukar inte göra det till äppelmos för det går åt i en hiskelig fart här hemma och de gånger jag kokar mycket brukar jag frysa in
Jag har gjort äppelmos tidigare men denna gången ville jag testa att utesluta sockret, jag tog istället Icas sötströ, smaksatte med kanel och vaniljpulver
Allra godast smakar den i vårt tycke medäppelmos till. Det snurrar en del grötrecept på lchf/paleo-bloggar nu och det vi har fastnat för är en gluten- och laktosfri kokosgröt med kanel som mättar hela förmiddagen
Tre olika varianter på snittarmed dill märkte jag att det blev, när jag var färdig. Två var också med västerbottensost efter att jag varit och hämtat inspiration från deras hemsida
SNITTARMED HAMBURGERKÖTT- OCH PEPPARROTSRÖRA. Nu har jag skrivit om dessa snittar några gånger så jag tycker att de förtjänar ett egen inlägg där jag dessutom skriver upp de exakta måtten i receptet
Fredagskväll och vad är väl mysigare än en familjemiddag, lite lagom slitna efter veckan och man får sätta sig ner och pusta ut, äta gott, njuta, småprata och bli sådär härligt trött så det enda som väntar (efter disk och undanplock i köket förstås) är soffan och TV-kväll
Goda snittarmed kallrökt lax, Castello white ost och en rödlökskompott hittade jag här. Skala och halvera rödlökarna, som du sen skär i riktigt tunna skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.