Fredagskväll och vad är väl mysigare än en familjemiddag, lite lagom slitna efter veckan och man får sätta sig ner och pusta ut, äta gott, njuta, småprata och bli sådär härligt trött så det enda som väntar (efter disk och undanplock i köket förstås) är soffan och TV-kväll
Lägg kycklingfiléerna i ugnsfast form. (använd färska eller upptinade kycklingfiléer). Enklaste receptet med kycklingfiléer - Tillagas länge i smakrik gräddsås (4-5 port). 1 kg kycklingfiléer. Alla mina matrecept hittar du HÄR >> 1 kg kycklingfiléer
2 kycklingfiléer. Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Den här gången lagade jag kycklinglår som blev otroligt möra och väldigt goda. Mört kycklinglår. Jag gillar verkligen min Crock Pot och har lagat massor med mat i den
Sätt ugnen på glänt så blir de riktigt möra. Jag bara älskar svärmor Märtas skorpor, så goda att doppa skorpor och speciellt underskorpor i nybryggt starkt kaffe
Skär en ficka i kycklingfiléerna och fyll med oströran. Baconlindade kycklingfiléer med god fyllning 4 pers4 kycklingfiléer1/2 pkt philadelphiaost med basilikahackad basilika (fryst funkar också)1 dl riven parmesanost1 vitlöksklyfta1 pkt bacon. Baconlindade kycklingfiléer med god fyllning 4 pers. 4 kycklingfiléer
4 kycklingfiléer. Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll dem med ädelost och brie. Linda bacon runt alltihopa, se gärna till att skarvarna hamnar neråt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.