Lägg en kökshandduk i en rymlig finmaskig sil, och häll över ostmassan (den som vill kan givetvis spara vasslan för att till exempel använda som degvätska)
Med Folkets favorit i Årets kock, Fredrik Lagberg vid rodret och med fokus på svenska smaker äter du helt utan att överdriva osannolikt gott i den guld-gråa slottsmatsalen
Marinera köttet på alla sidor. Värm upp såsen på en medeltemperatur i cirka 10 minuter. Grädda pannkanan på båda sidor och totalt sett i cirka 2 minuter eller tills pannkakan börjat att få en gyllenbrun färg
Halloj fredag och halloj på er alla läsare. I morgon blir det middagsbjudning i köket, Anne och Ingemar ska serveras en riktigt gammal goding och en väldigt ny goding
Innan du börjar laga så tänk på att detta är helgmat, för det tar sina timmar att laga. Lägg en tredjedel av köttfärssåsen i botten, lägg på ett lager av lasagneplattor och bred en tredjedel crème fraiche på
Så där ja, då satte vi Ystad på kartan igår, visst var det bra. Visserligen inte det sista vi åt på kvällen, men godis och chipsskålar kanske inte direkt kräver någon närmare presentation, dom vet ni väl alla hur de brukar se ut
Lägg laxen på kålen och krydda fisken med salt och peppar. Lägg upp kål och lax på tallrik, toppa med Imat fraiche, forellrom, strimlad purjolök och dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.