Och när har tillägget av avocado någonsin varit dåligt. Well, nu har jag i alla fall låtit mig inspirerats av en ny trend som är perfekt när det stora sushisuget sätter in
Att få till hälsosam mat när både inspirationen och tideninte finns kan ibland vara svårt. Denna vecka hos Bloggar om hälsa är temat vad ska man äta närtiden och inspirationen inte finns
så kan man ändå äta lite till. ) Vi var ganska proppmätta när vi gick och la oss i natt i alla fall. Jag var så fokuserad på att vara värdinna och servera mat att jag inte tog ett enda kort på maten
Värre blir det kanske i morgon då jag ska ge mig ut i helt okända trakter för att möta upp Karin - min gymnasieklasskompis och som jag inte träffat sedan studenten för trettio år sedan
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Ja, inte är det lätt att välja dessert i år heller. 8 potatisar1 gul lök3 ägg1 tsk salt1 krm pepparmargarin eller smör1 msk iskall Creme fraiche till varje råraka1 msk Löjrom till varje råraka (fungerar också bra med röd stenbitsrom)1 msk finhackad rödlökSkala potatis och lök och riv de fint på rivjärn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.