Täck bunken och låt degen jäsa i ca 30 - 40 minuter. Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Här kommer ett recept på ett riktigt snabbt och enkelt bröd som passar till helgens frukostar, mellanmål och kvällsfika – gjort på bovete – & kokosmjöl
äventyrsbröd, efter ett amerikanskt recept – Adventure. ett galler i ca två timmar. Rosta solros- och pumpafrön i ca 15 min, rör i någon gång under tiden. Rosta solros- och pumpafrön i ca 15 min, rör i någon gång under tiden
Men genom att vända skarven uppåt kan man få en snygg brott-effekt som ger ett lantligt intryck. Det här receptet på formbröd ger ett saftigt och mjukt bröd som är väldigt gott att rosta eller smörsteka
Jag har ettfavorit-bröd-recept som jag snott från victoriasprovkök. Brödet tog slut häromdagen och eftersom jag hade lite energi till övers bestämde jag mig för att baka ett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.