På lördagen lagade jag finmiddag på Lilltäppan. Efter den sega förkylningen jag och maken släpat med så bestämde jag mig för att göra ett avstamp och bestämma att nu har vi segat länge nog
Räcker till 10-12 pers. (Eftersom fyllningen tar ca 5 timmar att stelna rekommenderar jag att man förbereder dagen innan så att det bara är toppingen kvar att göra samma dag som servering
Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.