Lyxiga saffranspotatisbullar med vitlöksdoftande spenatsås
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 325 g kokt, kall potatis
  • 2 stora ekologiska ägg
  • ½ kuvert saffran
  • 1 tsk örtkrydda - se bild på vad den innehåller
  • 2 krm örtsalt med ramslök - Renée Voltaire
  • olivolja till stekning
  •  
  • Sås
  • 1½ dl smetana eller grekisk yoghurt
  • 3 msk majonnäs
  • 1 stor näve färska spenatblad
  • 1 stor vitlöksklyfta - pressad
  • 1 msk Kunglig Salladskrydda
  • rivet skal av en ekologisk citron
  • 1 msk pressad citronsaft
  • lite salt och peppar från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.