Späd eventuellt med vatten om den känns för tjock. Nagga och förgrädda i 225 grader i 10-15 min. Denna pajdeg gjorde jag även glutenfri så Anders kunde äta
Avsluta med att vispa ner en klick smör för att blanka såsen. En fin bit kött, såsom oxfilé behöver inte mer omsorg än salt & peppar, brynas hastigt i stekpanna och sedan få eftersteka i ugnen till medium rare, ca 60 grader
Hit gör du med fördel dagen innan tårtan skall serveras. Om du även garnerar med lite salta pinnar så tänk på att inte sätta i dem förrän det är dags att servera
Låt osten rinna av på papper, förslut i lufttät påse och kyl direkt. Marinad1. Lös upp kryddor i en påse med olja, lägg i paneer och dutta på olja så det lätt går att röra runt osten smidigt i påsen
En glutenfri botten på mandel- och skrädmjöl, med lyxiga smaker från pumpafröpasta och ruccola, med härlig krämighet från chèvre, fräschhet från tomat och serverad med en god örtguacamole
Cannelloni (fyllda pastarullar) åt jag förförsta gången på en liten italiensk restaurang i Göteborg efter att ha sprungit Göteborgsvarvet i år och jag blev såld direkt
För att göra en otroligt mustig, söt och len choklad så behöver du. Passar även perfekt som en söt avslutning till en måltid i stället för dessert eller kaffe
Toppa med grädde och mixa hela klabbet (blir bäst i omgångar, få hushållsassistenter klarar en sådan mängd på ett sätt som blir bra för alla inblandade)
Det går så klart att byta ut fruktsocker mot vanligt socker, för den som inte bryr sig om det. Ta fram smöret så att det blir rumstempererat och koka kaffet så det hinner svalna av
Så var det äntligen dax för en middagsbjudning i det Atterstigska hemmet. Här hade jag gjort det lite enkelt för mig då jag kvällen innan lagat soppan så det var bara att värma på
1 för barnen med minimalt med kryddor men med mild citronsås. Två sorters lax. Den 2. a är mer en vuxenlax, då såsen är mer kryddad och innehåller smarriga örter av olika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.