Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna. Häll på 1 ½. dl kallt vatten och låt fläskfilén bräsera under lock tills den nått 65 grader i innertemperatur
Skär med cirka en centimeter mellanrum och ganska djupa snitt utmed hela fläskfilen på tvären. Putsa filén och bryn den runt om i en stekpanna med kryddor, låt svaln lite
Dela filén och bryn den väl runtom. Krydda med salt och peppar. Låt köttet kallna. Ansa och skiva svampen. Fräs den i lite matfett tills vätskan har "kokat" in
Ingredienser 1 st stor fläskfilé - 600 g lite olja - t ex solrosolja havssalt och färskmalen peppar 125 g champinjoner - finhackade 100 g shiitakesvamp - delad i halvor 20 g Smör Färs 400 g kalv- och fläskfärs 1 st äggula - spara vitan till pensling 1 st lök - finriven 1 st knivsudd riven muskot havssalt och färskmalen peppar 2 msk Vetemjöl 0
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.