Gjorde ennyladdning våfflor tillfrysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter minaantingen med lite bär och grädde eller som toast
Då så, då är måndagen åter på plats och idag har vifaktiskt ett fiskrecept att bjuda er på, allt för att ni ska hinna planera inmiddagentillsi morgon när det är "fiskätardag"
Blev lite små ändringar från förra gången päronkompott. Slå upp på väl rengjord burk/burkar. Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affärenmenhittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigtfin smak
Så då var det dags för ett nytt år igen. Att sätta sig och fundera över vad som ska bli årets utmaning och sen ge sig hän tilldennautmaning är något jag tycker är riktigtroligt
Ny vecka och visst känns det iluften att vi är på väg mot hösten. Intemig emot, jag är verkligenenhöstmänniska, älskar denårstiden, mycket på grund av att min kropp mår som allra bäst då och det känns eftersom jag får så mycket mer energi då
För någon vecka sedan köpte jag för första gångeni hela mittliv hem enkålrabbi. Häll över grädden. Jag tycker om att handla hem grönsaker jag aldrig testat för att vidgamina vyer igrönsaksdisken
Ikväll gjorde jag det grillade brödet och det är helt klart ennyfavorit på grillen. I veckan som gick var jag på tjejkväll tillsammans med ett gäng före detta kollegor, som med årenkommit att bli mycket goda vänner
När jag för någon dag sedan la ut enbild. Låt dem svalna på plåten. Kramisar. Jag kan berätta att första omgången jag bakade hann jag knappt få klara innan tre kakmonster (inte jag då) hade rensatkakburken så det enda som fanns kvar var några smulor på botten, så jag antar att ävenen jordnötskaka á la lchf kan vara god
Jag gillarverkligen att använda mig av nyaingredienseri köket och idag välkomnar jag enny vän. Tidigare trodde jag att kålrabbi och kålrot var samma sak men det var det ju verkligeninte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.