salt & svartpeppar. Kanske ska slå till med ännuen kräftskiva till helgen. När alla sedan var sugna på kräftor så dukade vi upp en buffé med olika pajer, varianter på kallskuren skulle man kunna säga, varm brietårta, färskostar, miniknäcke (Wilmas och Yngdens) och så bakade jag focaccia (bästa buffébrödet)
Dök det helt plötsligt upp två tillfällendenna veckan med helt otroligt goda pajer. Huvudingrediensen är förståss kyckling, men sedan är den kryddad med dragon som bara gör den sååååå smarrig
Paj och kaka i en och samma sommarfavorit. Förutom att den är otroligt god, går den snabbt att baka (ner med ingredienserna i en matberedare bara), är lätt att variera och kan serveras på olika sätt
Blanda snabbt samman de kalla ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare. Så skönt det är att komma hem efter en lång och intensiv dag på jobbet, skall bara jobba halva dagen i morgon sen är det helg… härligt
Ävenmåndagen ägnades åt att laga fransk mat. Igår befann vi oss i de södra delarna av Frankrike (ja, egentligen i en hemkunskapssal på en skola i Örebro, men med lite fantasi så
Mera godis som är inspirerat av tips från vinmakaren Ramos är den här pajen. Den här tar lite tid att göra men är mycket gott tillbehör till alla sorters kallskuret
Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
flingsalt, svartpeppar & chilipulver. För att inte reta upp för många militanta köttälskare efter mitt förra inlägg så är det bäst att visa att även jag grillar kött ibland även om det inte blir så ofta
Jaha, då var det min tur att åka på en dunderförkylning. Dagens recept hittade hos Jennie och eftersom jag älskar både kyckling och sesamfrön blev jag bara tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.