Det här kan jag tänka mig äta tilllunch hela sommaren. Jag har tidigarevaritväldigtskeptiskttill just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
Den här lilla rätten passar perfekt som förrätt - eller en lättare lunch. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Denna lillaljuvliga tårta har vi gjort flera gånger isommar. och det gillar jag. Svägerskan bjöd även på denna när min bror fyllde år i våras och vår son satt tillslut och bad om att få slicka fatet
- Snabbt, gott och nyttigt, Lunch för två. Publicerad. Tankarna började snurra och jag började improviseraihop en lunch för två personer eftersom att Jörgen också blev lite sugen på det
Det börjar bli mycket snack om Paleo överallt. Det är enormt stort i USA, framförallt bland de som håller på med Crossfit, och det dyker upp allt fler Paleo-kokböcker och bloggar
Födelsedagstårtan fick vänta tillmidsommarafton. Det firades med presenter till frukost och grilladoxfilé med dijonnaise och en sallad enligt hennes önskemål på kvällen
Tillsätt sedan apelsinjuicen och kör ett litet tag till. Sen är det färdigt att servera. Det finns många olikavarianter på denna drink, du kan till exempel använda jordgubbar istället för hallon
Film med receptet hittar du här. Tips. Ersätt rom med tonic water för en alkoholfri dryck. Dela limeni flera klyftor och lägg i ett glas2. Muddla och rör tills sockret har löst sig4. Lägg i myntablad och muddla litetill5. Häll i romen, sodavatten och is6. Till 1 drink. 1/2 lime1 msk rörsockerMyntablad4 cl vit rom2,5 dl sodavattenIskuber
Fler av minaLunch/Middags-tipshittarni HÄR. På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hittaekologiska och till ett bra pris
Jag tror att jag åt denna lunch förra veckan och jag kommer göra nått liknandeidag, dels för det är så jäkla gott och dels för det går så himla snabbt att trolla fram den
Den här fräscha och bäriga efterrätten vispar du ihop på mindre än fem minuter. Hemligheten är att marinera jordgubbarna i en citron- och sockerlag, det ger en syrlig och frisk smak som passar utmärkt efter grillad mat
Skiva lökarna, strimla purjon och hacka vitlöken. Servera med en fräsch sommarsallad. Smält smöret i en stekpanna och fräs alltsammans tills det är mjukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.